Wie ben ik?
Ik ben Miranda Hulleman, 51 jaar en al heel wat jaren werkzaam in de zorg. Ik heb ervaring opgedaan in het werken met verschillende doelgroepen, in de psychiatrie, gehandicaptenzorg en op de kinderafdeling van het ziekenhuis. 

Werken in de zorg betekent werken met mensen. Als maatschappelijk werker heb ik intensief contact met mensen met het doel iets voor hen te betekenen. Het contact bestaat uit fysiek contact, -huisbezoek- en (beeld)bellen.

Ik haal energie uit het werken met mensen en mijn grote drijfveer is om mensen te verleiden te ontdekken waar ze goed in zijn en waar ze blij van worden. Meer weten over mijn werkervaring? Kijk dan op mijn linkedin

Miranda Hulleman, oprichter van Zorg & Verder

Waar word ik blij van?
Leren en mezelf ontwikkelen vind ik erg leuk, dat doe ik door regelmatig een cursus te volgen.

Fotograferen, motorrijden, koken, zingen en wandelen zijn activiteiten waar ik veel plezier aan beleef. Het maakt me vrolijk, blij en het biedt ontspanning.

Samenwerken
Ik heb wat over mezelf verteld, maar ik werk niet alleen. Als ondernemer heb ik Zorg & Verder opgericht en werk ik samen met andere mensen.

Zij hebben, net als ik, veel ervaring. De één heeft meer ervaring in de verslavingszorg en de ander is gespecialiseerd in de psychiatrie of gehandicaptenzorg. Wij zijn een veelzijdig team.

Ik vind het fijn om samen te werken en wij kijken ernaar uit om samen te werken met jou! 

Wil je meer weten over hoe Zorg & Verder te werk gaat? Kijk dan op deze pagina